Vrijwilligersweekend

Op 10 en 11 maart 2018 is voor de 3e keer het vrijwilligersweekend van de gemeente Sittard-Geleen. Tijdens dit weekend zijn er tal van leuke activiteiten georganiseerd, waaraan alle vrijwilligers van de gemeente Sittard-Geleen kunnen deelnemen. Meld u snel aan via deze website. Aanmelden kan van 31 januari  t/m 23 februari.

Activiteiten

Vrijwilligers kunnen zich inschrijven voor bijvoorbeeld workshops of sportieve activiteiten. Op deze website vindt u een compleet overzicht van alle activiteiten waaruit kunt kiezen.

Vrijwilligers bedankt

Waardering vrijwilligers(organisaties)

Het college van B&W waardeert vrijwilligers ieder jaar voor hun inzet. Deze waardering wordt sinds 2016 vormgegeven via het vrijwilligersweekend. 

NLdoet

Het vrijwilligersweekend valt ook dit jaar weer deels samen met NLdoet. Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Meer info vindt u op de website nldoet.nl.

Uitgelicht