Kentekenparkeren in parkeergarage Odaparking

In parkeergarage Odaparking in Sittard is betaald parkeren gedigitaliseerd door kentekenparkeren.

Hoe werkt kentekenparkeren?

Bij het binnenrijden in de parkeergarage wordt uw kenteken automatisch geregistreerd. U parkeert vervolgens uw auto en doet waar u voor komt. Bij terugkomst in de garage rijdt u naar de uitrit daar krijgt u op basis van uw kenteken het verschuldigde bedrag te zien. Dat bedrag kunt u ter plekke betalen met een bankpas en daarna kunt u uitrijden.

Gewoon betalen bij een betaalautomaat kan natuurlijk ook. U voert het ticket in of u toetst even het kenteken in en rekent af. U rijdt dan naar de uitrit waar de slagboom gelijk zal openen omdat de camera “ziet” dat uw kenteken het parkeergeld heeft betaald.

Contactloos

In deze tijd met maatregelen willen we extra voorzichtig zijn. Bij het inrijden van de parkeergarage krijgt u altijd een ticket. Dit ticket krijgt u door met uw hand voor de blauwe knop “te zwaaien”. Dit is een drukknop, maar u krijgt ook een ticket door met de hand voor de knop te bewegen, dus geheel contactloos. Het ticket krijgt u altijd, ook al werkt alles op basis van een kenteken. Stel u wilt betalen bij de betaalautomaat en u weet uw kenteken niet, dan gebruikt u gewoon het ticket.