Inwonerspeiling: uw mening telt

Een dezer dagen valt bij u een oproep in de bus om deel te nemen aan de tweejaarlijkse inwonerspeiling. Omdat we graag van onze inwoners willen weten hoe we Sittard-Geleen nog beter en mooier kunnen maken. We vragen alle 18-plussers de vragenlijst in te vullen.

Als gemeente werken we samen met inwoners, ondernemers en partners aan de ontwikkeling van de samenleving. Op verschillende momenten, manieren en over verschillende onderwerpen is er contact met de gemeente. De gemeente wil graag weten wat inwoners belangrijk vinden en wat de verwachtingen zijn richting de gemeente.

Een greep uit de vragen. Hoe ervaart u het wonen in de gemeente Sittard-Geleen? Voelt u zich veilig? Zijn er genoeg voorzieningen in uw buurt? Hoe zit het met de leefbaarheid? Op welke wijze zet u zich in voor uw buurt? Wat kan beter en waar bent u juist heel tevreden over? 

Hoe meer inwoners de vragenlijst invullen hoe beter we inzicht krijgen in wat er speelt en leeft in de gemeente en in uw buurt. Over de resultaten gaan we graag met u in gesprek. Via de dorps- en wijkplatformen, buurtgroepen en op vele andere manieren organiseren we het  gesprek hierover. We luisteren naar kritiek, klachten, complimenten en ideeën. 

Invullen kan online tot en met 24 april. Ontvangt u liever een papieren versie? Dat kan ook. Neem daarvoor contact op met ons Klant Contact Center via telefoonnummer 14046. U krijgt dan een exemplaar thuisgestuurd.

Kijk voor meer informatie en de vragenlijst op https://www.metsittardgeleen.nl/inwonerspeiling.