We hebben een winnaar!!

Na een spannende periode van meedoen aan een wedstrijd en stemmen verzamelen moesten de kinderen van basisschool De Kingbeek en basisschool de Reuzepas nog deelnemen aan de finale van de de Kids for Kids Challenge.

En dat deden ze niet zonder succes! Afgelopen zaterdag werden beide basisscholen een van de drie grote winnaars tijdens deze finale. Samen met basisscholen de Masten uit Rosmalen viel basisschool De Kingbeek uit Grevenbicht en de Reuzepas uit Geleen in de prijzen.

Het winnende idee van basisschool De Kingbeek 
Afbeelding winnaars De Kingbeek Julie Indy en Rafaël

Julie, Indie en Rafaël hebben een t-shirt ontworpen. Ze willen dit speciale t-shirt verspreiden onder allerlei bekende Nederlanders, die daar aandacht aan besteden via social media. Als heel veel mensen het t-shirt dragen, zullen veel ouders het samenwerkingsverband leren kennen. Het shirt zal voor iedereen te koop zijn en de opbrengst gaat natuurlijk naar Sam& voor alle kinderen

De flashmob van basisschool De Reuzepas 

Afbeelding winnaars De Reuzenpas Funet, Quinty en Sumaya

Het andere winnende idee kwam van Funet, Quinty en Sumaya. Zij willen bekendheid voor Sam& voor alle kinderen creëren door middel van een flashmob tijdens voetbalwedstrijden in Nederland. “Tijdens de warming-up dragen de spelers al een hesje met het logo van Sam& en de aanvoerders hebben een aanvoerdersband om met het logo. De borden voor de flashmob liggen al klaar op de stoelen van het publiek. Na de rust start de flashmob en het hele stadion doet mee!”, legde het groepje enthousiast uit. 

Hartelijke gefeliciteerd voor beide basisscholen en alvast veel plezier op jullie gewonnen uitje voor de klas.