Eindelijk weer Sint Rosa Festival

Na twee jaar coronabeperkingen keert het Sint Rosa Festival deze zomer in volle glorie terug. Van 26 tot en met 28 augustus is het evenemententerrein op de Schootsvelden het toneel voor tal van grote artiesten uit binnen- en buitenland, spetterende circus- en theateracts, maar vooral veel ouderwets vertier en plezier voor iedereen.

Banner Sint Rosafestival 2022

Daar hoort natuurlijk ook een nostalgische kermis bij. Net als de vele eet- en drinktentjes die het festivalterrein omringen. Samen met de duizenden lichtjes vormen zij het decor voor muzikale en theatrale, maar ook gekke, uitdagende acts en optredens van zo’n 35 groepen en artiesten. Denk daarbij aan de inmiddels traditionele aanwezigheid van Circus Zanzara en Circus Ronaldo, muziek van onder meer De Kik, Janse Bagge Bend en Ellen ten Damme en tal van andere shows die garant staan voor een hoop spektakel.  

Toon Hermans Theater 

Nieuw op het Sint Rosa Festival is de samenwerking met het Toon Hermans Theater. Voor het eerst dit jaar is er een theatertent waar het Toon Hermans Theater je laat proeven aan het programma voor het komende theaterseizoen. Op zaterdag is de Mega Sing Along met Karin Bloemen en Big band Time Out.  

Gratis festival 

Sint Rosa Festival is gratis toegankelijk, maar voor de circusvoorstellingen moet vooraf een kaartje worden gekocht. Dat kan op www.sintrosa.nl. Kijk ook op die website voor het volledige programma.