Werkzaamheden Urmonderbaan

De Provincie Limburg laat in de weekenden van 1 juli en 8 juli het asfalt van de Urmonderbaan vervangen.

Wanneer

Vanaf vrijdag 1 juli om 19.00 uur tot en met maandag 4 juli om 06.00 uur én vanaf vrijdag 8 juli om 19.00 uur tot en met maandag 11 juli om 06.00 uur, is telkens één helft van de Urmonderbaan afgesloten voor het verkeer.

Weekend 1 juli t/m 4 juli:

De weghelft aan de zijde van Einighausen, vanaf de kruising met de Middenweg tot aan de Burgemeester Lemmensstraat Geleen, is afgesloten voor het verkeer. Er wordt ook ’s nachts gewerkt.

Omleiding

Het verkeer wordt omgeleid met gele omleidingsborden.

Weekend 8 juli t/m 11 juli:

De weghelft aan de zijde van Geleen, vanaf de Burgemeester Lemmensstraat Geleen tot aan de kruising met de Middenweg, is afgesloten voor het verkeer. Er wordt ook ’s nachts gewerkt.

Omleiding

Het verkeer wordt omgeleid met gele omleidingsborden. Deze data zijn afhankelijk van het weer en van onvoorziene omstandigheden. Op onderstaande afbeelding ziet u waar gewerkt wordt:

urmonderbaan

Contact

Neem voor opmerkingen, suggesties en klachten contact op met de Provincie Limburg via e-mailadres onderhoudlimburg@kws.nl. Bij calamiteiten of spoed kunt u contact opnemen met de uitvoerder KWS Infra Eindhoven via telefoonnummer 06-50 22 63 75.