Afscheidsreceptie wethouder Pieter Meekels

Na een lange politiek-bestuurlijke carrière heeft wethouder Pieter Meekels besloten om met pensioen te gaan, zodra er een nieuw college van B&W in Sittard-Geleen is geïnstalleerd. Met het oog daarop biedt de gemeente Sittard-Geleen de afscheidnemend wethouder en zijn echtgenote José een receptie aan.

Die vindt plaats op dinsdag 17 mei aanstaande, en begint om 16.30 uur met een bijeenkomst in de grote zaal van het Toon Hermans Theater in Sittard. Aansluitend, vanaf 17.30 uur, is er gelegenheid om Pieter en José Meekels persoonlijk de hand te schudden. Om organisatorische redenen wordt het op prijs gesteld als bezoekers zich van tevoren aanmelden.

Aanmelden

Pieter Meekels was 36 jaar politiek-bestuurlijk actief in de gemeente Sittard-Geleen en in de voormalige gemeente Born als raadslid en wethouder. Hij heeft aangegeven de voorkeur te hebben voor een bijdrage aan een van de volgende goede doelen: Wensulance Limburg, Toon Hermans Huis Sittard of Bijna Thuis Huis Swentibold (Hospice Bronnerhof). In de zaal zijn kaarten beschikbaar waarop u uw persoonlijke boodschap kunt schrijven. De ingezamelde reacties worden gebundeld als receptieboek aangeboden.