Een gastvrije en toegankelijke inrichting voor Stadswinkel Geleen

Gemeente Sittard-Geleen vindt een servicegerichte dienstverlening belangrijk. Inwoners moeten makkelijk bij de gemeente terecht kunnen om dingen te regelen en goed klantcontact staat hoog op de agenda. En we willen dat iedereen zelfstandig bij de gemeente terecht kan, met of zonder beperking. Dus is Commissie Sittard-Geleen Inclusief betrokken geweest bij de nieuwe inrichting.

Wij hebben de ontvangsthal van de Stadswinkel veranderd met nieuw meubilair dat comfortabeler is en gezelligheid uitstraalt. Er is gekozen voor stoelen met lage armleuningen, zijn balienummers beter zichtbaar en is vloerbedekking op gelijke hoogte als de vloer gelegd. De stoelen bij de lange tafels zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen en bij een halfronde zithoek is ook een zithoekje speciaal voor kinderen ingericht. 

Wij zijn natuurlijk nog altijd bereikbaar zoals u van ons gewend bent

Maar maak alleen in noodzakelijke gevallen een afspraak in de Stadswinkel. Kijk op onze website of u uw aanvraag mogelijk online kunt doen of telefonisch af kunt handelen. Veel zaken kunt u direct via onze website regelen.

Stadswinkel-Geleen-nieuwe-inrichting
Voor de nieuwe inrichting van Stadswinkel Geleen is gebruik gemaakt van nieuw meubilair dat gastvrijheid en gezelligheid uitstraalt. Gebruikt materiaal is duurzaam en voor iedereen te gebruiken.