Deel Hemelsley Sittard afgesloten

Op 9 en 10 juli brengen we de toplaag van het asfalt aan vanaf de Dr. Nolenslaan t/m de Tudderenderweg én vanaf de Tudderenderweg t/m de Mozartstraat. Dan zijn deze delen van de weg helemaal afgesloten. Op donderdag 11 juli en vrijdag 12 juli brengen we de rode toplaag aan voor de fietspaden.

Op 9 en 10 juli brengen we de toplaag van het asfalt aan vanaf de Dr. Nolenslaan t/m de Tudderenderweg én vanaf de Tudderenderweg t/m de Mozartstraat. Dan zijn deze delen van de weg helemaal afgesloten. Op donderdag 11 juli en vrijdag 12 juli brengen we de rode toplaag aan voor de fietspaden:

  • We werken donderdag 11 juli op de kruispunten Rapunzel, Peter Paul Rubenstraat, Pieter Breughelstraat en Burgemeester Kampstraat. Deze kruispunten zijn deze dag afgesloten. De andere kruispunten met de Hemelsley zijn dan wel open. 
  • Vrijdag 12 juli brengen we de rode toplaag aan op de kruispunten Van Eijkstraat en Broeksittarderweg. Deze kruispunten zijn dan afgesloten. De andere kruispunten met de Hemelsley zijn dan weer open.