Hoe ervaart u de veiligheid en leefbaarheid in uw buurt?

Misschien ontvangt u binnenkort per post een uitnodiging van onderzoeksbureau I&O Research om deel te nemen aan de Veiligheidsmonitor. Dit is een onderzoek naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie bij u in de buurt.

Door uw mening te geven, kunt u bijdragen aan de veiligheid in uw buurt en hoe fijn het er is om te leven. In gemeente Sittard-Geleen zijn een aantal inwoners willekeurig gekozen voor het onderzoek. Bent u geselecteerd? Dan rekenen wij op uw deelname!

Deel uw ervaringen

De gemeente gebruikt de uitkomsten van dit onderzoek bij het maken van beter beleid voor veiligere buurten. Voor de betrouwbaarheid van het onderzoek is het van belang dat zoveel mogelijk inwoners die een uitnodigingsbrief ontvangen, meedoen aan het onderzoek. Deel uw ervaringen via de veiligheidsmonitor en geef ons de informatie die wij nodig hebben om de gemeente veiliger en mooier te maken!

Het onderzoek begint rond 15 augustus. Als u bent geselecteerd, krijgt u een link naar het onderzoek. Samen naar 100% veilig.

Veiligheidsmonitor---samen-naar-100%-veilig