Werkgeversservicepunt Westelijke Mijnstreek

Bij het WerkgeversServicepunt Westelijke Mijnstreek kunt u terecht voor personele vraagstukken, maar ook voor vragen en advies over de arbeidsmarkt, scholing, wetgeving, regelingen en subsidies.

Direct naar WSP-WM.nl

Één aanspreekpunt

Het WerkgeversServicepunt Westelijke Mijnstreek is de netwerkorganisatie waarin de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Stein en Schinnen, Vixia en UWV samenwerken om werkgevers uit de regio te helpen bij hun personele aangelegenheden.  Dankzij de samenwerking zijn onze diensten en regelingen gebundeld, waardoor u als werkgever te maken heeft met slechts één aanspreekpunt.

WerkgeversServicepunt Westelijke Mijnstreek vindt het belangrijk dat iedereen een kans krijgt op een baan. Wij helpen werkzoekenden daarom duurzaam aan het werk. Onze werkzoekenden vormen een diverse groep. Ze zijn recent hun baan kwijtgeraakt, of hebben al langer een uitkering. Misschien hebben ze een beperking die vraagt om extra aandacht. Of ze hebben niet de juiste kwalificaties om nieuw werk te vinden. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ze willen graag weer aan de slag!

Matchen van vraag en aanbod

Onze primaire taak is het efficiënt matchen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. De vraag van u als werkgever staat daarbij voorop. Tegelijk geven wij extra aandacht aan de kansen voor werkzoekenden in de bijstand, arbeidsgehandicapten en langdurig werklozen. Naast het invullen van vacatures middels werving en selectie zijn de werkgeversadviseurs actief gericht op de inzet van loonwaarde ontwikkeltrajecten in samenwerking met reguliere werkgevers. Maar u kunt ook bij ons terecht voor de inzet van werkervaringsplaatsen met loonkostensubsidie, de invulling van de garantiebanen, additionele functies en het organiseren en vergoeden van scholing en begeleiding.

Contactgegevens

Werkgeversservicepunt Westelijke Mijnstreek
Millenerweg 4A - Sittard
Postbus 200
6130 AE Sittard

046-4777807
www.wsp-wm.nl