Winkelen in Sittard-Geleen

De historische binnenstad van Sittard, het eigentijdse centrum van Geleen, de drukbezochte markten. Lees meer over winkelen in Sittard-Geleen.

Sittard-Geleen heeft alles in huis voor een heerlijk dagje winkelen. Exclusieve winkels, trendy kledingzaken, charmante antiek- en curiosawinkeltjes, talloze speciaalzaken, maar ook de grootste (inter)nationale ketens. Op de vele knusse terrasjes is het altijd goed vertoeven. Alles voor huis en tuin vind je bij woon- en tuinboulevard Gardenz. De gezellige en drukbezochte weekmarkten zijn bijzonder populair. 

Historische binnenstad

De historische binnenstad van Sittard heeft alles in huis voor een dagje heerlijk ontspannen winkelen. In de autoluwe, pittoreske binnenstad vind je veel verrassende speciaalzaken, charmante antiek- en curiosawinkeltjes, trendy modezaken en exclusieve designerwinkels. In de gezellige winkelstraatjes zijn bovendien de belangrijkste (inter)nationale winkelketens te vinden. Hier is winkelen een dagje uit.

Modern shoppingcenter

Het nieuwe en eigentijdse centrum van Geleen staat voor comfortabel en gemakkelijk shoppen. Goed bereikbaar, met volop parkeerplaatsen voor de deur, vind je hier een compact en modern shoppingcenter waarin je je hart kunt ophalen. Voor de dagelijkse boodschappen vind je hier alles bij elkaar op loopafstand. Maar ook als je gericht op zoek gaat naar iets speciaals, is Geleen de spot waar je snel en goed slaagt.

Lees meer op insiittardgeleen.nl