• Stadskrant

De Stadskrant is een van de middelen die de gemeente inzet om u te informeren over allerlei zaken die in de gemeente spelen. De Stadskrant verschijnt minimaal 6 keer per jaar en wordt (gratis) huis-aan-huis verspreid. Download hier de laatste versie van onze Stadskrant.

• Coronavirus

Hier vindt u een overzicht van het laatste nieuws, tips en links en onze berichten over het coronavirus.

• Werk in uitvoering en projecten

Op diverse plekken in onze gemeente wordt gewerkt. U vindt hier informatie over werkzaamheden die onlangs gestart zijn of binnenkort van start gaan.

• Bekendmakingen

Op overheid.nl en officielebekendmakingen.nl staan alle bekendmakingen van de gemeente Sittard-Geleen. Dat zijn bijvoorbeeld verordeningen, bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen en verkeersbesluiten.

• Nieuws- en persberichten

Op zoek naar het laatste nieuws, persberichten en het nieuwsarchief? U vindt het hier.

• E-mail nieuwsbrief

Abonneer u hier op de gratis e-mail nieuwsbrief van de gemeente Sittard-Geleen.

Meer onderwerpen