• Laatste nieuws

Op zoek naar het laatste nieuws, persberichten en het nieuwsarchief? U vindt het op onze nieuwssite.

• Liveblog verkiezingen

Volg hier de gemeenteraadsverkiezingen in Sittard-Geleen.

• Stadskrant

De Stadskrant is een van de middelen die de gemeente inzet om u te informeren over allerlei zaken die in de gemeente spelen. De Stadskrant verschijnt minimaal 6 keer per jaar en wordt (gratis) huis-aan-huis verspreid. Download hier de laatste versie van onze Stadskrant.

• Coronavirus

Hier vindt u een overzicht van het laatste nieuws, tips en links en onze berichten over het coronavirus.

• Werk in uitvoering en projecten

Op diverse plekken in onze gemeente wordt gewerkt. U vindt hier informatie over werkzaamheden die onlangs gestart zijn of binnenkort van start gaan.

• E-mail nieuwsbrief

Abonneer u hier op de gratis e-mail nieuwsbrief van de gemeente Sittard-Geleen.

• Gemeenteraad

Het vergaderschema, de agenda’s en onderliggende stukken van de gemeenteraad en de raadscommissies vindt bij "Bestuur en organisatie'.

• Bekendmakingen

Bekendmakingen zijn openbare publicaties over besluiten of gebeurtenissen die voor u belangrijk kunnen zijn. Bekendmakingen gaan bijvoorbeeld over omgevingsvergunningen, wegafsluitingen, nieuwe regels in de gemeente of vergunningen voor grote evenementen. De bekendmakingen van de gemeente Sittard-Geleen staan op de landelijke website overheid.nl.

• Oekraïne: wat doen wij?

Rusland valt sinds 24 februari 2022 Oekraïne aan. Deze oorlog leidt tot grote vluchtelingenstromen. Er komen veel Oekraïense vluchtelingen aan in Nederland en Sittard-Geleen. We leven mee met de mensen in Oekraïne en iedereen die door deze oorlog getroffen wordt. Daarom zorgen wij ervoor dat alle vluchtelingen die in Zuid-Limburg aankomen, geholpen worden. Op deze pagina leest u meer informatie over hoe wij dit doen, waar vluchtelingen en gastgezinnen terecht kunnen en welke initiatieven er zijn.