• Nieuws- en persberichten

Op zoek naar het laatste nieuws, persberichten en het nieuwsarchief? U vindt het hier.

• Bekendmakingen

Op overheid.nl en officielebekendmakingen.nl staan alle bekendmakingen van de gemeente Sittard-Geleen. Dat zijn bijvoorbeeld verordeningen, bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen en verkeersbesluiten.

• E-mail nieuwsbrief

Abonneer u hier op de gratis e-mail nieuwsbrief van de gemeente Sittard-Geleen.

• Stadskrant

De Stadskrant is een van de middelen die de gemeente inzet om u te informeren over allerlei zaken die in de gemeente spelen. De Stadskrant verschijnt minimaal 6 keer per jaar en wordt (gratis) huis-aan-huis verspreid. Download hier de laatste versie van onze Stadskrant.

• Gemeenteraad

Het vergaderschema, de agenda’s en onderliggende stukken van de gemeenteraad en de raadscommissies vindt bij "Bestuur en organisatie'.

• Calamiteiten

Deze rubriek is alleen in gebruik zodra er zich een calamiteit voordoet. In dat geval kunt u hier lezen wat te doen.

Meer onderwerpen