• Stadskrant

De Stadskrant is een van de middelen die de gemeente inzet om u te informeren over allerlei zaken die in de gemeente spelen. De Stadskrant verschijnt minimaal 6 keer per jaar en wordt (gratis) huis-aan-huis verspreid. Download hier de laatste versie van onze Stadskrant.

• Coronavirus

Hier vindt u een overzicht van het laatste nieuws, tips en links en onze berichten over het coronavirus.

• Werk in uitvoering en projecten

• Bekendmakingen

Op overheid.nl en officielebekendmakingen.nl staan alle bekendmakingen van de gemeente Sittard-Geleen. Dat zijn bijvoorbeeld verordeningen, bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen en verkeersbesluiten.

• Nieuws- en persberichten

Op zoek naar het laatste nieuws, persberichten en het nieuwsarchief? U vindt het hier.

• Verkiezingen

Hier vindt u meer informatie over de komende verkiezingen en kunt u de uitslagen van afgelopen verkiezingen bekijken.

Meer onderwerpen