• Nieuws- en persberichten

Op zoek naar het laatste nieuws, persberichten en het nieuwsarchief? U vindt het hier.

• Bekendmakingen

Op overheid.nl en officielebekendmakingen.nl staan alle bekendmakingen van de gemeente Sittard-Geleen. Dat zijn bijvoorbeeld verordeningen, bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen en verkeersbesluiten.

• E-mail nieuwsbrief

Abonneer u hier op de gratis e-mail nieuwsbrief van de gemeente Sittard-Geleen.

• Verkiezingen

Hier vindt u meer informatie over de komende verkiezingen en kunt u de uitslagen van afgelopen verkiezingen bekijken.

• Stadskrant

De Stadskrant is een van de middelen die de gemeente inzet om u te informeren over allerlei zaken die in de gemeente spelen. De Stadskrant verschijnt minimaal 6 keer per jaar en wordt (gratis) huis-aan-huis verspreid. Download hier de laatste versie van onze Stadskrant.

• Stadsgids/Informatiegids

Tot 2016 werkte de gemeente mee aan de Stadsgids van uitgever ‘Lokaal Totaal'. Vanaf 2017 levert de gemeente hieraan geen bijdrage meer. Alle informatie over onze producten en diensten vindt u terug op deze website.

Meer onderwerpen