Bekendmakingen

Op overheid.nl en officielebekendmakingen.nl staan alle bekendmakingen van de gemeente Sittard-Geleen. Dat zijn bijvoorbeeld verordeningen, bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen en verkeersbesluiten.

Naar bekendmakingen op overheid.nl

Over uw buurt

Berichten van de gemeente over uw buurt vindt u eenvoudig op overheid.nl. Dit zijn de berichten zoals overzichten van aangevraagde kap- of bouwvergunningen, wijzigingen in bestemmingsplannen en wijzigingen van andere regelgeving. Deze informatie is nu digitaal en "op maat" beschikbaar. Wilt u de berichten over uw buurt ontvangen? Dat kan op drie manieren:

Archief

Sinds 1 juli 2015 publiceert de gemeente Sittard-Geleen alleen nog op www.officielebekendmakingen.nl. (overheid.nl). Voor oudere berichten: Raadpleeg ons webarchief Selecteer datum 1 december 2015 en navigeer naar actueel, en vervolgens naar "bekendmakingen".