Nieuws RSS icoon

 • Raadsvergadering 28 januari 2021

  Donderdag 28 januari vergadert de gemeenteraad digitaal. Er is geen publiek toegestaan bij de vergaderingen.

  Lees verder

 • Nieuwe portefeuilleverdeling college van B&W Sittard-Geleen

  Persbericht I Sittard-Geleen, 19 januari 2021 – Het college van B&W van Sittard-Geleen heeft vandaag een nieuwe portefeuilleverdeling vastgesteld. Aanleiding was het aftreden van wethouder Ton Raven in verband met het aanvaarden van het lidmaatschap van de Eerste Kamer. De portefeuille van oud-wethouder Raven is herverdeeld onder de zittende leden van het college.

  Lees verder

 • Ton Raven wordt senator en stopt als wethouder

  Wethouder Ton Raven heeft de gemeenteraad vandaag (woensdag 13 januari) geïnformeerd over zijn besluit om af te treden per dinsdag 19 januari en per die datum toe te treden tot de Eerste Kamer der Staten-Generaal. Wethouder Raven is bijna een jaar geleden benoemd tot wethouder in Sittard-Geleen.

  Lees verder

 • Wat vindt u van de ontwerpen voor het centrum van Geleen?

  Het centrum van Geleen is studielocatie in de landelijke ontwerpwedstrijd ‘De woonwijk als noviteit’. Ontwerpers uit heel Nederland zijn afgelopen maanden gevraagd om met creatieve ideeën te komen voor de ruimtelijke inrichting van het centrum van Geleen. Twee van de 47 ingebrachte ideeën worden momenteel uitgewerkt. De beide ontwerpteams hebben daar uw hulp bij nodig. Denkt u eind januari mee over de ruimtelijke inrichting van uw centrum?

  Lees verder