Nieuws RSS icoon

 • Raadsvergadering 22 april 2021

  Donderdag 22 april vergadert de gemeenteraad digitaal. Er is geen publiek toegestaan bij de vergaderingen.

  Lees verder

 • Bescherm uw onderneming tegen georganiseerde criminaliteit!

  We kennen inmiddels allemaal de voorbeelden van hennepteelt. We lezen het in de krant, nietsvermoedende ondernemers die hun bedrijfsruimte verhuren aan – wat later blijkt – criminele netwerken. Denk niet te snel ‘dat overkomt mij niet’. Heel recent gebeurde dit weer op verschillende plekken in de drie gemeenten in de Westelijke Mijnstreek.

  Lees verder

 • Ruim 1000 ondernemers vullen enquête van Zuid-Limburgse Gemeenten in

  09 april 2021

  Ruim duizend ondernemers uit alle zestien gemeenten in Zuid-Limburg, hebben recent meegedaan aan de enquête over de gevolgen van corona. Dat is ruim voldoende om een representatief beeld te krijgen over wat er leeft onder ondernemers en samen te werken aan oplossingen.

  Lees verder

 • Economische Samenwerking Zuid-Limburg (ESZL) Ondernemerssessies

  08 april 2021

  Zestien Zuid-Limburgse gemeenten werken samen aan een economisch herstelplan. Doel is ondernemers die geraakt zijn door de coronacrisis zoveel mogelijk vraaggericht te ondersteunen in hun actuele behoeften waardoor de bedrijven uiteindelijk sterker uit de crisis komen.

  Lees verder

 • Collegetafel “Ondernemers, corona en gemeente Sittard-Geleen”

  13 april 2021

  Het coronavirus vraagt veel van iedereen. Zeker ook van ondernemers. Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Sittard-Geleen hoort graag wat er bij ondernemers speelt in deze tijd. En we willen met ondernemers delen wat wij voor hen kunnen betekenen. Het liefste zouden we ondernemers dan ook uitnodigen voor een bijeenkomst op locatie. Dit kan helaas nog steeds niet vanwege de geldende coronamaatregelen. Wel kunnen wij ondernemers online treffen.

  Lees verder

 • Oude Raadhuis Geleen in de verkoop

  Persbericht I Sittard-Geleen, 31 maart 2021 – Het oude gedeelte van het gemeentehuis in Geleen staat sinds deze week te koop. Belangstellenden kunnen via een horeca-makelaar hun interesse kenbaar maken. Voorwaarde voor verkoop is dat in het Oude Raadhuis horeca komt, zodat het horecaplein voor het gebouw versterkt wordt.

  Lees verder