Nieuws RSS icoon

 • Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Zuid-Limburg

  10 augustus 2020

  Noodverordening van de voorzitter van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg houdende voorschriften ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus/ COVID-19 (‘Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Zuid-Limburg van 10 augustus 2020’).

  Lees verder

 • Coronavirus - veelgestelde vragen

  07 augustus 2020

  Antwoorden op de veelgestelde vragen rondom het coronavirus.

  Lees verder

 • Wethouder Pieter Meekels voorzitter G40-economie

  Persbericht I Sittard-Geleen, 17 juli 2020 – Wethouder Pieter Meekels van Sittard-Geleen is gekozen tot voorzitter van de pijler Economie en Werk van de G40, het netwerk van veertig (middel)grote steden in Nederland. Hij is daardoor ook lid geworden van het dagelijks bestuur van het G40 Stedennetwerk.

  Lees verder

 • Groen licht voor unilocatie Grevenbicht-Obbicht

  16 juli 2020

  De gemeenteraad van Sittard-Geleen heeft woensdag 8 juli met een ruime meerderheid ingestemd met de realisatie van de centrale onderwijs- en sportvoorziening in het middengebied tussen Grevenbicht en Obbicht. Nu dit principebesluit is genomen, wordt de bestemmingsplanprocedure voortgezet en wordt gewerkt aan de verdere detaillering van de plannen. Het ontwerpbestemmingsplan wordt na de zomer ter inzage gelegd.

  Lees verder

 • Jantien Kuperus nieuwe directeur Participatiebedrijf

  13 juli 2020

  Persbericht | Sittard-Geleen, 13 juli 2020 – Jantien Kuperus wordt de directeur van het Participatiebedrijf Westelijke Mijnstreek. Ze start met haar werkzaamheden op 1 oktober aanstaande en gaat dan leiding geven aan ruim duizend medewerkers.

  Lees verder