€3050,- van verkoop kantoormeubilair voor Éngele van Zitterd-Gelaen

Op zaterdag 28 oktober vond de verkoop van kantoormeubilair van de gemeente plaats. Voor €10 konden inwoners, organisaties en stichtingen kantoorstoelen, bureaus, (archief)kasten, lage tafels, kapstokken en whiteboards kopen. In totaal heeft de verkoop €3050,- opgebracht. Het hele bedrag is gedoneerd aan het goede doel Éngele van Zitterd-Gelaen.

Éngele van Zitterd-Gelaen dankbaar

De verkoop van het kantoormeubilair heeft de aandacht van veel inwoners getrokken. Met de verkoop hebben veel stoelen en bureaus een nieuwe eigenaar gekregen. De cheque met het totaalbedrag hebben de Éngele van Zitterd-Gelaen afgelopen week in ontvangst genomen. “We zijn enorm dankbaar dat we deze cheque mogen ontvangen. We kunnen dit geld goed gebruiken. Iedereen hartelijk bedankt!”

Gezinnen helpen

De Éngele van Zitterd-Gelaen zetten zich in voor gezinnen die moeilijk rond kunnen komen. Zij proberen te voorzien in de basisbehoeften zoals een dagelijkse broodmaaltijd en warme maaltijd. Ook helpen zij gezinnen in de vorm van begeleiding naar verschillende instanties. Meer weten over de Éngele van Zitterd-Gelaen? Lees het op www.evzg.nl.

Foto de éngele van zitterd-gelaen