Proclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de gemeente Sittard-Geleen.

Wij staan open voor opmerkingen of ideeën van uw kant. Heeft u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten of verouderde informatie tegen, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt zelf kiezen op welke wijze u ons dit wilt laten weten. Alle benodigde gegevens staan op onze contactpagina.

Publieksvriendelijke teksten

Via http://www.sittard-geleen.nl/ wordt informatie verstrekt over producten en diensten, besluitvormingsprocedures, werkzaamheden etc.
Vaak is deze informatie een publieksvriendelijke en vereenvoudigde weergave van omvangrijke ambtelijke documenten. De volledige documenten liggen ter inzage of kunnen desgewenst worden opgevraagd.

Toegankelijkheid

De toegankelijkheid van deze site is gewaarborgd, doordat de webrichtlijnen van de overheid worden nagestreefd.

Auteursrecht

De informatie op deze site, zowel de tekst als het beeldmateriaal, is en blijft eigendom van de gemeente Sittard-Geleen, tenzij anders vermeld. Als u informatie uit de website van de gemeente Sittard-Geleen in uw eigen publicaties wilt overnemen, mag dat alleen met vermelding van de bron. Overname van informatie uit de website die geen eigendom is van de gemeente Sittard-Geleen mag alleen met toestemming van de eigenaar. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan.