Koninklijke Onderscheiding voor Ricky Lochs-Romans uit Geleen

Burgemeester Verheijen heeft op woensdag 31 januari 2024 een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Ricky Lochs-Romans uit Geleen. Zij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Uitreiking-KO-Ricky Lochs-Romans

Mevrouw Lochs-Romans heeft deze onderscheiding ontvangen voor haar jarenlange inzet binnen de hondenwereld (kynologie).

Zij is keurmeester en examinator voor de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Zij was secretaris van de Maastrichtse Honden Sport Vereniging waaruit de Stichting Honden Tentoonstelling Maastricht is ontstaan. Ook bij deze stichting is mevrouw Lochs-Romans secretaris. Zij heeft zich als bestuurslid en tegenwoordig als vrijwilliger ingezet voor de Vereniging Ringmedewerkers Nederland. Daarnaast zet zij zich in voor de Field Spaniël Club Nederland en was zij in het verleden secretaris van de Ierse Setter Club. Ook is mevrouw Lochs-Romans keurmeester voor de Vereniging van Keurmeesters op Kynologisch gebied in Nederland. Zij keurt wereldwijd honden.

Uitreiking

De uitreiking vond plaats in Valkenburg op woensdag 31 januari 2024 om 20.00 uur tijdens de Vrijwilligersavond van de Stichting Honden Tentoonstelling Maastricht.

 

Dit bericht is verzonden als persbericht op woensdag 31 januari 2024.