Koop een kast, bureau of bureaustoel voor € 10!

Op zaterdag 28 oktober van 10.00 - 15.00 uur kunnen inwoners, organisaties en stichtingen kantoormeubels van onze gemeente kopen. Aan de Mijnweg 1 in Geleen (oud OCI-gebouw) kan iedereen meubels kopen voor € 10 per stuk. De opbrengst gaat naar een goed doel.

Denk daarbij aan kantoorstoelen, bureaus, (archief)kasten, lage tafels, kapstokken en whiteboards. Heeft u interesse? Kom dan op 28 oktober naar de Mijnweg 1 in Geleen. Er is genoeg parkeerplek.

Sinds corona werken onze medewerkers veel vanuit thuis of op verschillende plekken. Dat betekent dat we niet allemaal tegelijk op kantoor zijn. Dat is ook de reden waarom Kantoor Walram eerder dit jaar is gesloten. Er zijn dus veel kantoormeubels over die nog steeds goed zijn. Het is jammer om deze zomaar weg te gooien.

Het is niet mogelijk om spullen vooraf te reserveren. De spullen die zijn gekocht dienen meteen te worden meegenomen. Betaal zo veel mogelijk met de pin en zorg voor goed vervoer. Wij hebben namelijk geen aanhangwagens of busjes beschikbaar.

Bekijk foto's