Officiële starthandeling voor nieuwbouw van Sportpark Glanerbrook

Meer dan 100 enthousiaste belangstellenden verzamelden zich op woensdag 10 april op Sportpark Glanerbrook voor de officiële starthandeling van de nieuwbouw. Vertegenwoordigers uit de buurt en van diverse sportverenigingen die hun thuisbasis hebben op Glanerbrook, waren aanwezig om dit feestelijke moment samen met ons te vieren.

Start nieuwbouw

In een diepe bouwput stortte wethouder Leon Geilen het eerste beton voor de vloer van de gloednieuwe ijshal. Na een feestelijke toost met een hapje en een drankje konden de aanwezigen in Expo Glanerbrook nog een kijkje nemen bij de tentoonstelling over de rijke geschiedenis van het omliggende Burgemeester Damenpark. Een mooie plek om terug te kijken naar het verleden terwijl de toekomst van Sportpark Glanerbrook vorm begint te krijgen.

Start nieuwbouw Glanerbrook

Open tijdens verbouwing

Sportpark Glanerbrook krijgt een gloednieuwe ijshal én een 50-meter zwembad. De schaatsbaan buiten wordt overkapt. En het hele sportcomplex wordt volledig gerenoveerd. De twee sporthallen en de nieuwe fitnessruimte zijn al klaar. De rest volgt nog. Dit alles gebeurt terwijl het sportcomplex ‘gewoon’ open is voor bezoekers en verenigingen. Een hele operatie!

Start nieuwbouw Glanerbrook

Ontmoetingsplek

De aanwezigheid van zoveel mensen uit de buurt en van verschillende sportverenigingen onderstreept het belang van dit project voor de gemeenschap. Sportpark Glanerbrook is niet alleen een plek voor sport en recreatie, maar ook een knooppunt van sociale activiteiten en verbondenheid. Sportpark Glanerbrook wordt niet alleen een ultramodern (top)sportcomplex. Het wordt een gezonde ontmoetingsplaats waar mensen samenkomen, vriendschappen sluiten en herinneringen creëren.

Collage Glanerbrook

Meer informatie over Sportpark Glanerbrook vindt u op www.metsitttardgeleen.nl/glanerbrook. Hier kunt u zich ook abonneren op de nieuwsbrief.