Ontdek Sittard-Geleen: inspiratiezuilen geplaatst op drie locaties

Het hele jaar door is er van alles te zien en beleven in Sittard-Geleen. Van cultureel erfgoed, evenementen en mooie wandel- en fietsroutes tot leuke winkels en gezellige restaurants. Al deze activiteiten zijn vanaf vandaag te bekijken via drie inspiratiezuilen verspreid over de gemeente.

Sittard-Geleen (her)ontdekken

Op verschillende manieren kunnen inwoners, studenten en (zakelijke) bezoekers bekijken wat er in Sittard-Geleen te doen is. Dit kan bijvoorbeeld via visitsittardgeleen.nl, de Visit Experience Sittard-Geleen en vanaf nu ook via drie inspiratiezuilen. Dit zijn grote beeldschermen met een opvallende print. Het scherm laat aan voorbijgangers mooie beelden van Sittard-Geleen zien. Bij het aanraken van het scherm kan de gebruiker op een speelse manier Sittard-Geleen (her)ontdekken.

Op de inspiratiezuilen staat informatie over onder andere eten en drinken, evenementen, cultuur, winkelen en wandel- en fietsroutes. De schermen laten niet alleen de welbekende activiteiten zien, maar geeft ook een kijkje in de ‘verborgen parels’ van Sittard-Geleen.

 

Een kijkje nemen?

De drie inspiratiezuilen zijn vanaf maandag 4 september te gebruiken op de volgende plekken:

  • Ligne: in de welkomsthal van Zuyd Hogeschool
    Adres: Ligne 1, 6131 MT Sittard
  • Stadswinkel Geleen
    Adres: Markt 1, 6161 GE Geleen
  • Brightlands Chemelot Campus (alleen voor bezoekers)
    Adres: Koestraat 1, 6167 RA Geleen

Er is altijd iets te doen

De inspiratiezuilen zijn ontwikkeld in samenwerking met Visit Zuid-Limburg. De zuilen sluiten aan bij de zogenaamde levensaders (thema’s) van het Visit Experience Sittard-Geleen in het Kritzreadhuis in Sittard. Zo sluiten de zuilen aan bij de vijfde levensader: ‘er is altijd iets te doen’.