Op naar het nieuwe jaar!

Ook dit jaar organiseert de gemeente een nieuwjaarsbijeenkomst voor alle inwoners, ondernemers en verenigingen van Sittard-Geleen. Vooral tijdens de feestdagen ervaren we des te meer hoe waardevol het is om samen te zijn.

“Kerst brengt niet alleen licht in onze huizen, maar ook warmte in onze harten. Juist in deze periode is het mooi om stil te staan in dankbaarheid en verbondenheid. Een periode van reflectie, waarin we nadenken over wat werkelijk belangrijk is in ons leven: liefde, gezondheid en compassie voor elkaar”, zo geeft burgemeester Hans Verheijen de gedachte achter de Nieuwjaarsbijeenkomst weer. “Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Laten we deze bekende wijsheid ter harte nemen en in het nieuwe jaar blijven streven naar een veerkrachtige en saamhorige gemeenschap. Terwijl de kerstboomlichtjes langzaam doven, zou het mooi zijn om de warmte en geest van de kerstdagen mee te nemen naar het nieuwe jaar. Als inspiratie om het komende jaar ook met compassie en vriendelijkheid tegemoet te treden.”

Burgemeester Hans Verheijen

“Ik kijk vol optimisme uit naar wat 2024 voor Sittard-Geleen zal brengen.”

Nieuwjaarsbijeenkomst

De Nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente vindt plaats op dinsdag 9 januari in het Toon Hermans Theater in Sittard. In tegenstelling tot eerdere jaren is deze bijeenkomst de tweede dinsdag van januari. Vanaf 17.30 uur bent u van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. U kunt gewoon binnenlopen. Van 19.15 tot 20.00 uur is er een programma in de grote zaal. Met enkele optredens en de nieuwjaarsboodschap van de burgemeester. “De bijeenkomst biedt een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Om ervaringen van de feestdagen te delen en vooruit te kijken naar wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. Als burgemeester ben ik trots op het vermogen van de inwoners om solidariteit te tonen in moeilijke tijden. Laten we dit in het nieuwe jaar voortzetten”, aldus de burgemeester. “Ik kijk vol optimisme uit naar wat 2024 voor Sittard-Geleen zal brengen. 

Ik wens u allen, namens het gemeentebestuur, de directie en medewerkers van Sittard-Geleen, een gelukkig nieuwjaar, vol gezondheid, vreugde en voorspoed.”

Burgemeester Hans Verheijen
(secretariaat.burgemeester@sittard-geleen.nl)