Lissabonlaan Sittard afgesloten vanaf 11 november

Op de kruispunten Bergerweg – Lissabonlaan en Bergerweg – Hasseltsebaan (N276) vervangen we de stoplichten. We voeren ook werkzaamheden uit aan de plekken om over te steken én we vervangen op één plek het asfalt.

Bij de kruispunten leggen we nieuwe detectielussen in de weg. Die lussen geven een seintje aan de verkeerslichten als auto’s op de weg staan. We verwachten dat de werkzaamheden rond 1 december klaar zijn.

Planning

  • We starten maandag 6 november met voorbereidende werkzaamheden. De wegen blijven open.

  • Vanaf zaterdag 11 november tot en met vrijdag 1 december is de Lissabonlaan afgesloten vanaf de Bergerweg tot en met de kruising met de Rigastraat. We maken een kleine omleiding via de Europaboulevard naar bedrijvenstad Fortuna. Deze omleiding wordt aangegeven met gele omleidingsborden.

  • Woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 november zijn de kruispunten Bergerweg – Lissabonlaan en Bergerweg – Hasseltsebaan (N276), helemaal afgesloten vanaf 20.00 uur tot 06.00 uur. Het verkeer wordt vanuit alle richtingen omgeleid met gele omleidingsborden. De data hangen altijd af van het weer en van onverwachte situaties. Als het op vrijdag 17 november niet klaar is, dan werken we op maandag 20 november nog even door aan de werkzaamheden op deze kruispunten.

Deel fietspad afgesloten

Langs de kant van de weg, in de berm, wordt ook gewerkt. Daarom is een deel van het fietspad tussen de N276 en de Lissabonlaan afgesloten. Vanaf de Eggerweg worden fietsers omgeleid met gele omleidingsborden.

Busdienst Arriva

Ook de bushaltes van Arriva op Bedrijvenpark Fortuna vervallen tijdens de werkzaamheden. De bussen stoppen bij de haltes op de Bergerweg. De looproute naar deze haltes wordt met borden aangegeven.

Op dit kaartje ziet u waar we gaan werken:

Omleidingsroutes

verkeerslichten fortuna stadion

Vragen?

Heeft u vragen over deze werkzaamheden? Neem dan contact op met projectleider Cindy Valkenburg via telefoonnummer 14 046 of via cindy.valkenburg@sittard-geleen.nl