Vijverweg en Pastoor Chappinstraat, Sittard

Bij de nieuwe appartementen ‘De Viever’ wordt een container voor afval onder de grond geplaatst. We hebben goed gekeken hoe de vrachtwagens, zonder schade aan tegels en de weg, de container kunnen leegmaken.

Wat gaan we doen

De kruising van de Vijverweg met de Pastoor Chappinstraat wordt verstevigd. Er liggen al platen van beton, daar leggen we meer platen bij. Er staan ook al paaltjes die het gebied afzetten voor het verkeer. Die paaltjes worden verplaatst of weggehaald. Bij de kruising van de weg met het voetpad, bij de Andreasommegang en de nieuwe appartementen, vervangen we de gebakken klinkers voor een deel door betonnen klinkers, die zijn sterker. De oude gebakken klinkers worden op een andere plek opnieuw gebruikt. 

Wanneer gaan we werken

We starten op maandag 20 november. Dit is de planning van de werkzaamheden:

  • Maandag 20 november is de toegang in en naar de Past. Chappinstraat afgesloten. Dan beginnen we met het uitbreiden van de platen van beton aan het begin van de inrit aan de Vijverweg. Dan halen we ook een deel van de gebakken klinkers bij de nieuwe appartementen weg.
  • Vanaf dinsdag 21 november leggen we nieuwe klinkers en nieuwe platen van beton.

Deze data hangen altijd af van het weer en van onverwachte situaties. We verwachten dat op vrijdag 24 november bijna alles klaar is. 

Contactpersoon voor info en vragen

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u tussen 09.00 uur en 17.00 uur contact opnemen met aannemer Bloem Infra BV via telefoonnummer (0475)  57 21 40. Heeft u andere vragen over dit kleine project? Neem dan contact op met de projectleider van de gemeente, Noel Jacobs, via ons telefoonnummer 14 046.