Spoorwerkzaamheden, Sittard-Geleen

ProRail voert regelmatig onderhoud en werkzaamheden uit aan het spoor en in de stationsomgeving (het zogenaamde emplacement).

Werkzaamheden aan de rails 

Vanaf zaterdag 4 mei om 1.00 uur tot en met maandag 6 mei om 6.00 uur vernieuwt ProRail de rails, de bielzen onder de rails en het grind onder de bielzen. Ze werken vanaf de spoorbrug Bergerweg tot aan de overweg in de Beekstraat.

Overwegen afgesloten

De overweg in de Geuweg in Sittard, in de Beekstraat in (Oud) Geleen en de uitgang van de perrons van het station Geleen Oost naar de Stationsstraat zijn afgesloten. Maandag 6 mei om 6.00 uur is alles weer open. 

Opslag van materiaal

Tijdens de werkzaamheden slaat ProRail bouwmaterialen op naast het spoor. Deze depots worden vanaf 29 april ingericht en rond 27 mei weer opgeruimd:

  • Bij de kruising Oranjelaan / Geleenbeeklaan
  • Bij de tunnel aan de Lintjesweg

Spoorwerk in uw buurt

Op www.prorail.nl/spoorwerk kunt u zien wanneer ze in uw buurt werken. Ook kunt u een automatische mail ontvangen wanneer ze bij u aan het werk gaan. Ga hiervoor naar https://mijnprorail.prorail.nl om u voor deze e-mailservice aan te melden. 

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via www.prorail.nl/contact. Of via 0800 - 776 72 45 (gratis). Dat kan doordeweeks tussen 8.00 uur en 18.30 uur en bij noodgevallen of ernstige overlast natuurlijk ook buiten kantoortijden.