Winnaars Brilliant Business Awards 2024 bekend

Woensdagavond 10 april zijn in Sittard-Geleen de Brilliant Business Awards uitgereikt. Tijdens hét ondernemersevent van de Westelijke Mijnstreek zijn Nedlin Healthcare uit Elsloo, Bistrot-Bar De Etalage en Human Material Loop uit Geleen in de prijzen gevallen. Zij behoorden tot de negen finalisten die uit meer dan driehonderd nominaties werden gekozen. De feestelijke uitreiking vond plaats in de Business Lounge van Fortuna Sittard.

Diamant

Nedlin Healthcare kreeg uit handen van wethouder Yvonne Salvino (Sittard-Geleen) een award uitgereikt in de categorie Diamant. De onderneming uit Elsloo werd door een vakjury gekozen tot de meest innovatieve ondernemer die een visitekaartje is voor de regio. Nedlin Healthcare nam het in deze categorie op tegen Dirix Elsloo BV uit Elsloo en Think Paper uit Windraak. 

Parel

Bistrot-Bar De Etalage sleepte de award in de categorie Parel in de wacht. Daarmee mag het bedrijf zich een jaar lang de meest klant-, en/of servicegerichte onderneming in de Westelijke Mijnstreek noemen. Bistrot-Bar De Etalage uit Geleen ontving de award uit handen van wethouder Natascha Wingelaar (Stein) en liet daarmee Koffie Compleet uit Beek en Wehrung Architecten eveneens uit Beek achter zich. 

Robijn

Burgemeester Christine van Basten-Boddin (Beek) reikte aan het Geleense bedrijf Human Material Loop de Robijn-award uit. Het kersverse bedrijf, een textielingenieur die werkt met menselijke haren, werd uitgeroepen tot de beste starter in de Westelijke Mijnstreek die in korte tijd een belangrijke speler in de markt werd. Human Material Loop nam het op tegen De Dwalende Dwerg uit Beek en Lyvia Dagbesteding uit Sittard.  

Succesvolle vijfde editie

Met een uitverkochte zaal met ruim 250 aanwezigen was de vijfde editie van de Brilliant Business Awards wederom een succes. Naast de uitreiking was er volop ruimte voor inspiratie en om te netwerken. Bas Hoogland, oud-commercieel directeur van Landal GreenParks, deelde een inspirerend verhaal over klantvriendelijkheid en het inspelen op uitdagingen voor ondernemers. Hiernaast heeft voorzitter van MKB-Nederland, Jacco Vonhof, ook de ondernemers uit de Westelijke Mijnstreek kort toegesproken. 

Samen sterker

Ondernemerschap was niet alleen terug te zien bij alle genomineerde bedrijven en het publiek. Zo hebben Rabobank, Makado, Fortuna Sittard, Maastricht Aachen Airport, DaCapo College en VISTA college als sponsoren de kracht van samenwerking nogmaals onderstreept. 

Initiatief Beek, Stein en Sittard-Geleen

De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeenten Beek, Sittard-Geleen en Stein. Met dit jaarlijks terugkerende netwerkevent eren en waarderen de gemeenten het schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek.

Meer weten? Kijk op www.brilliantbusiness.nl en volg de Brilliant Business via Facebook en LinkedIn.

Winnaars-BBA-2024
Winnaars Brilliant Business Awards 2024. Nedlin Healthcare, Human Material Loop en Bistrot-Bar De Etalage.

 

Dit bericht is verzonden als gezamenlijk persbericht op woensdag 10 april 2024.