Wat komt er op de plek van het oude V&D gebouw? Breng nu je stem uit!

Wat komt op de plek van het oude V&D gebouw? De ontwerpen voor het Huis aan de Markt zijn van 11 t/m 19 november tentoongesteld. Deze ontwerpen staan in de exporuimte bij de ingang aan de Markt in Sittard.

Je bent van harte welkom om jouw mening over de ontwerpen te geven. Door het invullen van de vragen kun je invloed uitoefenen op de uiteindelijke keuze voor het ontwerp van het Huis aan de Markt. Laat jij jouw stem horen? 

Twee ontwerpen

De twee consortia die hebben ingeschreven zijn Kaspro uit Maastricht (met de RO-groep, Van Wijnen Bouw, AGS Architects, FWP Architectuur, Kragten en Palte) en CRA Vastgoed uit Eindhoven (onderdeel van VB Bouw, Smeets Bouw, Mulleners + Mulleners architectuur, stedenbouw en landschap, Wijnen architecten, Buro Lubbers en Volantis). 

De afgelopen maanden hebben zij gewerkt aan de ontwerpen en de inschrijving. Zodra de expositie is afgelopen, adviseert de Participatiegroep Binnenstad Sittard de beoordelingscommissie aan de hand van de opgehaalde informatie. Met dit advies beoordeelt de commissie de ontwerpen. Eind december is bekend welke partij het nieuwe Huis aan de Markt gaat bouwen. 

Ontwerp CRA Vastgoed:

Ontwerp Kaspro:

 

Geef je mening!

Vul hier de enquête in!