Maak kennis met de gemeente

Waarvoor kun je allemaal bij de gemeente terecht? Wat doet de gemeente voor jou? Benieuwd hoe een gemeente werkt? In deze reeks interviews stellen we de gemeente en haar medewerkers aan je voor.

 • Maak kennis met het Team Verkiezingen

  08 maart 2023

  Op 15 maart is het zover: de Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen 2023. Toch is het organiseren van die verkiezingen een taak van de gemeente. Daarom leek het ons een goed moment om Team Verkiezingen te interviewen. Wat komt er allemaal kijken bij het organiseren van de Verkiezingen? Hoe lang van tevoren begint het team met de organisatie? Wie is er allemaal bij betrokken? Lees het hieronder!

 • Maak kennis met het Klant Contact Centrum (KCC)

  23 januari 2023

  Het Klant Contact Centrum (KCC) is hét directe, gemeentelijke aanspreekpunt voor jou als inwoner. Of je nu een vraag wilt stellen, een melding wilt maken of een product wilt aanvragen. Onze KCC-medewerkers staan steeds voor je klaar. Wij geven je graag een kijkje in de keuken van ons KCC.

 • Maak kennis met de dienstverlening van de gemeente

  07 december 2022

  Deel 1: in gesprek met onze coördinator Burgerzaken
  Waarvoor kun je allemaal bij de gemeente terecht? Wat doet de gemeente voor jou? Benieuwd hoe een gemeente werkt? In deze reeks stellen we de gemeente en haar medewerkers aan je voor.