Uitnodigingen en representatie

Wilt u het College van Burgemeester en Wethouders uitnodigingen voor een bijzondere gelegenheid (feest, evenement, jubileum), stuur de uitnodiging dan tijdig toe (liefst zes weken van te voren).

 • Voor een uitnodiging voor de burgemeester voor uw huwelijksjubileum, vereniging of stichting kunt u contact opnemen met Kabinetszaken (Jacqueline Wouters) via telefoonnummer (046) 477 8048 of via e-mail: kabinet@sittard-geleen.nl. Ook voor het voordragen van koninklijke en gemeentelijke onderscheidingen kunt contact opnemen met Kabinetszaken.
 
 • Wilt u het College van Burgemeester en Wethouders uitnodigingen voor een bijzondere gelegenheid (feest, evenement, jubileum), stuur de uitnodiging dan tijdig toe, liefst zes weken van te voren. Haalt u dat niet, kondig de datum dan alvast telefonisch aan bij het secretariaat via het algemeen telefoonnummer van de gemeente: 14 046.

  Geef ook aan wat er van de collegevertegenwoordiging verwacht wordt: iets onthullen, een toespraak geven, een voorwoord schrijven of enkel aanwezig zijn.

  Gemeente Sittard-Geleen
  College van Burgemeester en Wethouders
  Postbus 18
  6130 AA Sittard