E-mail nieuwsbrief ondernemers

Bent u ondernemer in Sittard-Geleen? Meld u dan aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief voor ondernemers.

U ontvangt iedere maand een nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws voor ondernemers in uw mailbox. Zo weet u precies wat er speelt in uw gemeente en waar u als ondernemer gebruik van kunt maken. 

Direct aanmelden

Een voorbeeld van de nieuwsbrief bekijken?

Liever eerst een voorbeeld van deze nieuwsbrief bekijken? Bekijk dan de laatste versie van deze nieuwsbrief.   

Overige nieuwsbrieven
  • Algemene nieuwsbrief Sittard-Geleen
    Tweewekelijkse nieuwsbrief met actueel nieuws, de laatste beleidsontwikkelingen en gemeentelijke evenementen. Maar bijvoorbeeld ook tips over afvalinzameling en info over werkzaamheden.
     
  • Nieuwsbrief Vidar
    Maandelijkse nieuwsbrief met informatie over werk en inkomen 
Uw privacy staat voorop

Wij sturen u op regelmatige basis onze nieuwsbrief toe met nieuws over onze gemeente. U kunt ten alle tijde uw abonnement op de nieuwsbrief opzeggen door middel van de uitschrijflink in de nieuwsbrief. Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving. Voor het toesturen van de nieuwsbrief verwerken wij de volgende persoonsgegevens: Naam, e-mail adres, geslacht, postcode. Uw persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan de doeleinden waarvoor u de gegevens aan ons heeft verstrekt, tenzij wij hiervoor uw toestemming ontvangen of dit anderszins ingevolge wettelijke bepalingen en/of kwaliteitsregels verplicht of toegestaan is. Wij geven de verstrekte gegevens uitsluitend door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de aangevraagde diensten. Verder zullen wij de verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan landen buiten de EER.

Zie ook onze privacyverklaring