E-mail nieuwsbrief ondernemers

Abonneer u hier op de gratis e-mail nieuwsbrief voor ondernemers van de gemeente Sittard-Geleen.

U ontvangt het ondernemersnieuws van de gemeente graag digitaal? Dat kan. Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor de e-mailnieuwsbrieven van de gemeente Sittard-Geleen.

Direct aanmelden

Als u zich aanmeldt kunt u kiezen voor een abonnement op één of meer van onze nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief voor ondernemers Sittard-Geleen

Bent u ondernemer in Sittard-Geleen? Abonneer u dan op deze nieuwsbrief. u ontvangt dan enkele keren per jaar het ondernemersnieuws van de gemeente in uw e-mail
Een voorbeeld van deze nieuwsbrief zien?

Lees de laatste editie online

Overige nieuwsbrieven

  • Algemene nieuwsbrief Sittard-Geleen
    Tweewekelijkse nieuwsbrief met actueel nieuws, de laatste beleidsontwikkelingen, en gemeentelijke evenementen. Maar bijvoorbeeld ook tips over afvalinzameling en info over werkzaamheden.
     
  • Nieuwsbrief Vidar
    Maandelijkse nieuwsbrief met informatie over werk en inkomen 

Uw privacy staat voorop

Wij sturen u op regelmatige basis onze nieuwsbrief toe met nieuws over onze gemeente. U kunt ten alle tijde uw abonnement op de nieuwsbrief opzeggen door middel van de uitschrijflink in de nieuwsbrief. Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving. Voor het toesturen van de nieuwsbrief verwerken wij de volgende persoonsgegevens: Naam, e-mail adres, geslacht, postcode. Uw persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan de doeleinden waarvoor u de gegevens aan ons heeft verstrekt, tenzij wij hiervoor uw toestemming ontvangen of dit anderszins ingevolge wettelijke bepalingen en/of kwaliteitsregels verplicht of toegestaan is. Wij geven de verstrekte gegevens uitsluitend door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de aangevraagde diensten. Verder zullen wij de verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan landen buiten de EER.

Zie ook onze privacyverklaring