BeneFits

Met de kortingspas van BeneFits krijgt u korting bij ruim 200 bedrijven. Iedereen kan lid worden van BeneFits voor 22,50 euro per gezin per jaar. Als lid kunt u korting krijgen bij lokale winkels, sportscholen, zorgverzekeringen en nog veel meer. Inwoners uit Sittard-Geleen met een bijstandsuitkering of een inkomen op bijstandsniveau krijgen de pas gratis.

Aanvragen

Hoe u de pas aanvraagt is afhankelijk van uw situatie.

U bent inwoner van Sittard-Geleen en ontvangt een bijstandsuitkering

Inwoners van Sittard-Geleen die een bijstandsuitkering ontvangen krijgen de pas gratis. Vraag de pas aan via uw casemanager. 

U bent inwoner van Sittard-Geleen en heeft een inkomen tot 110% van de voor u geldende bijstandsnorm

Inwoners van Sittard-Geleen met een inkomen tot 110% van de voor hun geldende bijstandsnorm krijgen de pas vergoed. Bel ons op 046 477 71 30 en geef aan dat u in aanmerking komt voor een gratis BeneFitspas. 

U heeft geen inkomen op bijstandsniveau

Als u geen recht heeft op een speciale vergoedingsregeling, betaalt u het lidmaatschap zelf. Lid worden van BeneFits kost 22,50 euro per gezin per jaar. Aanmelden kan via het aanvraagformulier op de website van Mijn BeneFits of door te bellen naar telefoonnummer 046 204 06 28. U ontvangt de kortingspas dan binnen een week thuis in uw brievenbus.

Het lidmaatschap 

Uw lidmaatschap bij BeneFits is geldig vanaf het moment dat u zich aanmeldt tot een jaar daarna. Dus als u zich aanmeldt per 1 november 2024 loopt uw lidmaatschap tot 1 november 2025 (en niet per kalenderjaar). Uw lidmaatschap wordt ieder jaar automatisch verlengd tenzij dit wordt opgezegd. 

Wilt u uw lidmaatschap opzeggen? Stuur dan 1 maand voor het einde van de geldigheidsdatum (het 3e en 4e cijfer van uw lidnummer is de maand dat uw lidmaatschap wordt verlengd) uw pas retour naar het postbusadres dat vermeld staat op de pas. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en een overzicht van alle bedrijven waar u korting krijgt op www.bene-fits.nl. Of bel naar BeneFits op 046 204 06 28.