Samen Sterk tegen Eenzaamheid Sittard-Geleen

Eenzaamheid kan iedereen overkomen. Van jong tot oud en in alle lagen van de samenleving. Eenzaam zijn heeft grote gevolgen voor de kwaliteit van leven. Ook in Sittard-Geleen voelen mensen zich eenzaam. Daar willen we écht iets aan doen. We vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen, want iedereen doet er toe. Daarom kijken wij samen naar wat wél mogelijk is.

Bent u eenzaam?

Of kent u iemand die eenzaam is? Op de website van Samen Sterk tegen Eenzaamheid Sittard-Geleen sittardgeleentegeneenzaamheid.nl vindt u meer informatie hoe we helpen bij eenzaamheid. Door ons grote netwerk zijn er veel mogelijkheden voor hulp. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met de juiste mensen die u verder helpen. We helpen u graag, u staat er niet alleen voor!

Coalitie Samen Sterk tegen Eenzaamheid Sittard-Geleen

De coalitie ‘Samen Sterk tegen Eenzaamheid Sittard-Geleen’ is een samenwerking van Burgerkracht Limburg, gemeente Sittard-Geleen, KBO Limburg, Knooppunt Informele Zorg, MEE Zuid Limburg, Partners in Welzijn en Zuyd Hogeschool. Zij bundelen hun krachten en zetten zich samen in tegen eenzaamheid in Sittard-Geleen.

Contact

Op de website sittardgeleentegeneenzaamheid.nl staat meer informatie over het Contactpunt Eenzaamheid en de coalitie.