Centrum, Sittard

In het centrum van Sittard werken we vanaf 17 juni aan de sfeerverlichting. We starten op 5 plekken, in de Paardestraat en in de Putstraat. We werken straat voor straat. De brieven voor de bewoners en ondernemers worden ook straat voor straat bezorgd.

Kerstverlichting-centrum-Sittard

Wat gaan we doen?

De sfeerverlichting in het centrum van Sittard wordt onderdeel van de openbare verlichting. De sfeerverlichting wordt het meeste gebruikt voor de kerstverlichting. In de nieuwe situatie wordt de sfeerverlichting met stroom gevoed vanuit de openbare verlichting, waar ook de straatlantaarns op aangesloten zijn. We passen vanaf 17 juni de aansluiting van de verlichting op de gevels aan óf we maken een nieuwe aansluiting. De kabels die nu nog gebruikt worden halen we weg.  

Planning

We starten op 17 juni en we verwachten dat half september alles klaar is. Het aanpassen van de aansluiting op de gevels is een klein karwei. Er is nauwelijks of geen overlast van deze werkzaamheden. Winkels en terrassen blijven gewoon open. 

Wie doet deze werkzaamheden voor ons?

Aannemer Spie Infratechniek voert deze werkzaamheden voor ons uit.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Jeffry Frangez van Spie Infratechniek. U kunt hem bereiken via het e-mailadres jeffry.frangez@spie.com of via het telefoonnummer 088 119 23 00.