Actuele werkzaamheden

 • Busstation, Sittard

  Vanaf maandag 6 mei tot en met zondag 16 juni legt Arriva oplaadinfra aan voor het opladen van toekomstige elektrische bussen in het busstation Sittard.

 • Jos Klijnenlaan en Rijksweg Zuid, Geleen

  Vanaf maandag 29 april tot zaterdag 4 mei worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd in een gedeelte van de Jos Klijnenlaan en het fietspad langs de Rijksweg Zuid.

 • Lintjesweg, Munstergeleen - Aanleg RioolBergBezinkBassin

  Op diverse plekken bij open water (onder andere in beken) in Sittard-Geleen worden rioolbergbezinkbassins (BBB’s) aangelegd. In deze BBB’s wordt tijdens hevige regenbuien het regenwater én rioolwater tijdelijk opgevangen in een rioolkelder.

 • Oranjelaan, Peschstraat, Stationstraat en Stationsplein, Geleen

  De Oranjelaan, Peschstraat, Stationstraat en Stationsplein in Geleen worden in 2018 opnieuw ingericht. Daarbij wordt ook de wateroverlastproblematiek bij het kruispunt met de Peschstraat aangepakt. Deze 4 projecten worden gecombineerd maar ná elkaar uitgevoerd.

 • Station, Sittard - Spoorwerkzaamheden

  Informatie over onderhoud en werkzaamheden van ProRail in de omgeving van station Sittard.

 • Veestraat, Sittard

  Brug Veestraat Sanderbout tot juli 2019 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. ProRail gaat een onderzoek doen naar de staat van de brug over het spoor in de Veestraat in de wijk Sanderbout Sittard. Alleen fietsers, voetgangers, scooters en bromfietsers mogen nog gebruik maken van de brug.

Uitgelicht