Actuele werkzaamheden

Een overzicht van de actuele werkzaamheden en eventuele verkeershinder in Sittard-Geleen

 • Asfalteringswerkzaamheden, Sittard-Geleen

  In heel Sittard-Geleen worden de komende weken herstelwerkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd.

 • Beekhoverstraat, deel Oranjelaan en deel Irenelaan, Geleen

  In de Beekhoverstraat, een deel van de Irenelaan en een deel van de Oranjelaan (tot de huisnummers 16/43) worden in 2019 het riool en het wegdek vernieuwd. De straten worden in overleg met de omwonenden opnieuw ingericht.

 • Heistraat Geldersestraat Sittard

  De Heistraat, van de Rijksweg Noord tot de aan Nusterweg én de Geldersestraat worden opnieuw ingericht. In een deel van de Heistraat moet ook de riolering vernieuwd worden.

 • Pieterstraat en Raadhuisplein, Munstergeleen

  In de Pieterstraat en het Raadhuisplein in Munstergeleen worden delen van de weg opnieuw bestraat.

 • Rioleringswerkzaamheden, Sittard-Geleen

  In het derde kwartaal van 2019 worden werkzaamheden aan de riolering uitgevoerd op diverse locaties in Sittard-Geleen. Een goed werkend riool is belangrijk voor het milieu en onze gezondheid. Daarom worden de rioleringen schoongemaakt, gecontroleerd en gerenoveerd waar nodig. De werkzaamheden duren soms enkele uren en soms een hele dag per straat.

 • Spoorwerkzaamheden, Sittard-Geleen

  ProRail voert regelmatig onderhoud en werkzaamheden uit aan het spoor en in de stationsomgeving (emplacement).

 • Veestraat, Sittard

  De spoorbrug in de Sittardse wijk Sanderbout blijft voorlopig dicht. De brug werd begin april afgesloten voor autoverkeer voor een uitgebreide inspectie naar de onderhoudstoestand. ProRail en de gemeente willen op grond van de onderzoeksresultaten zorgvuldig afwegen wat de juiste vervolgstap zou moeten zijn.

 • Wijk Limbrichterveld-Noord

  Eind 2020 wordt gestart met de uitbreiding van Het Groene Net in Limbrichterveld Noord, om de wijk aardgasvrij te maken. Dit voornemen is onderdeel van de Proeftuin Aardgasvrij Limbrichterveld Noord.