Vredeslaan en Vrijheidslaan, Limbricht

De Vredeslaan en de Vrijheidslaan worden opnieuw ingericht. Het asfalt en de stoepen worden vernieuwd. De wegen worden smaller gemaakt. Daardoor komt meer ruimte voor perken tussen de weg en de stoepen. We werken vanaf maandag 4 maart en we verwachten dat eind mei alles klaar is. Het ontwerp voor de nieuwe inrichting is samen met de bewoners gemaakt. De nieuwe inritten worden 4 meter breed, dat is standaard. Als een inrit nu breder is dan blijft de breedte zoals hij nu is.

Bekijk hier hoe de nieuwe inrichting eruit gaat zien:

Impressie van ontwerp Vredeslaan 1

Impressie van ontwerp Vredeslaan

Impressie van Vrijheidslaan

Impressie van ontwerp Vrijheidslaan 2

Bekijk hier de bomen die we gaan planten: 

Het ontwerp

Bekijk hier de 3 verschillende ontwerpen:

Kunt u de tekeningen en overzichten op deze pagina niet lezen? Neem dan contact op met onze projectleider Petra Smeets via telefoonnummer 14 046.

Planning:

We starten op maandag 4 maart in de Vredeslaan en op dinsdag 2 april in de Vrijheidslaan. We verwachten dat eind mei alles klaar is. Deze data hangen altijd af van het weer en van onverwachte situaties.

Info en vragen:

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze projectleider Petra Smeets via het e-mailadres petra.smeets@sittard-geleen.nl of met wijkcoördinator Jean Hoedemakers via jean.hoedemakers@sittard-geleen.nl. Beide zijn ze telefonisch te bereiken via ons telefoonnummer 14 046. U kunt over de werkzaamheden ook contact opnemen met de uitvoerder van aannemer Bloem Infra b.v. Danny Willems via d.willems@bloeminfra.nl of via zijn telefoonnummer 06 51616159.