Testpanel Sittard-Geleen

Welkom op de pagina van het Sittard-Geleens testpanel! Dit testpanel helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren. Word lid en geef jouw mening over onze website, formulieren, brieven, Stadskrant en andere communicatiemiddelen. Jouw mening telt!

Hoe werkt het?

Maximaal 1 keer per maand

Als lid van het testpanel ontvang je maximaal één keer per maand een uitnodiging om mee te denken over één van onze communicatiemiddelen. 

Afwisselende onderwerpen

De ene keer stellen we je vragen over (het gebruik van) onze website, de keer erna leggen we je een brief voor, enzovoort. 

Uitnodiging via mail

je ontvangt maximaal 1x per maand de uitnodiging voor een nieuwe vragenlijst via de mail. Het is dus belangrijk dat je bij het aanmelden een geldig e-mailadres invult. 

Online

Je kunt de vragen thuis beantwoorden via onze website. 

Een waardevolle bijdrage

Wij gebruiken alle antwoorden om onze dienstverlening voor jou en onze andere inwoners te verbeteren.

Iedereen is welkom

Het maakt niet uit hoe oud je bent, waar je in de gemeente woont of wat jouw achtergrond is. 

Wil je lid worden?

Wat fijn! Wij gebruiken jouw e-mailadres alleen voor dit testpanel. Als collega’s de hulp van het testpanel een keer nodig hebben voor een specifiek project, zullen we altijd jouw toestemming vragen. We geven je e-mailadres niet zomaar door. 

Aanmelden 

Over anonimiteit

Je bepaalt altijd zelf welke gegevens je aan ons doorgeeft. Om je aan te melden voor het testpanel, hebben wij in ieder geval jouw e-mailadres nodig. Deze gebruiken we om je uit te nodigen voor een nieuwe vragenlijst. Wij geven je ook de optie om je geboortejaar door te geven. Dit is niet verplicht. Het geboortejaar is voor ons wel handig om te bekijken wat de gemiddelde leeftijd is onder de bevraagden. Zo kunnen wij onze dienstverlening ook op leeftijdscategorieën afstemmen. 

Het invullen van een vragenlijst kan ook altijd anoniem. Aan het einde van elke vragenlijst geven wij je de optie je e-mailadres achter te laten. Stel wij willen je ergens over doorvragen, kunnen wij je dan na afloop mailen.

Meer weten over hoe wij met privacy omgaan? Bekijk onze privacyverklaring.

Twijfel je of een mail wel van ons is?

Als wij je uitnodigen voor een vragenlijst of de resultaten delen, mailen wij je altijd met het e-mailadres testpanel@sittard-geleen.nl.