Testpanel Sittard-Geleen

Welkom op de pagina van het Sittard-Geleens testpanel! Dit testpanel helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren. Word lid en geef jouw mening over onze website, formulieren, brieven, Stadskrant en andere communicatiemiddelen. Jouw mening telt!

Hoe werkt het?

Maximaal 1 keer per maand

Als lid van het testpanel ontvang je maximaal één keer per maand een uitnodiging om mee te denken over één van onze communicatiemiddelen. 

Afwisselende onderwerpen

De ene keer stellen we je vragen over (het gebruik van) onze website, de keer erna leggen we je een brief voor, enzovoort. 

Uitnodiging via mail

Je ontvangt maximaal 1x per maand de uitnodiging voor een nieuwe vragenlijst via de mail. Het is dus belangrijk dat je bij het aanmelden een geldig e-mailadres invult. 

Online

Je kunt de vragen thuis beantwoorden via onze website. 

Een waardevolle bijdrage

Wij gebruiken alle antwoorden om onze dienstverlening voor jou en onze andere inwoners te verbeteren.

Iedereen is welkom

Het maakt niet uit hoe oud je bent, waar je in de gemeente woont of wat jouw achtergrond is. 

Wil je lid worden?

Wat fijn! Wij gebruiken jouw e-mailadres alleen voor dit testpanel. Als collega’s de hulp van het testpanel een keer nodig hebben voor een specifiek project, zullen we altijd jouw toestemming vragen. We geven je e-mailadres niet zomaar door. 

Aanmelden 

Afmelden

Wil je geen lid meer zijn van het testpanel? Dat vinden we uiteraard heel jammer om te horen. Maar geen probleem! Afmelden is heel simpel. Klik hier om je af te melden.

Over anonimiteit

Om je aan te melden voor het testpanel, hebben wij een aantal gegeven van je nodig:

  • Je e-mailadres: Deze gebruiken we om je uit te nodigen voor een nieuwe vragenlijst.
  • Je geboortejaar: Zo kunnen we bij elke vragenlijst berekenen wat de gemiddelde leeftijd is onder de bevraagden. Dat helpt ons om onze dienstverlening op verschillende leeftijdscategorieën af te stemmen. 
  • Je postcode: voor sommige vragenlijsten is het handig als we de antwoorden per postcodegebied kunnen analyseren. Bijvoorbeeld als het gaat over (de bezorging van) de Stadskrant. Als we de postcode één keer aan je vragen, hoeven we dit niet telkens opnieuw te doen.

Meer weten over hoe wij met privacy omgaan? Bekijk onze privacyverklaring.

Twijfel je of een mail wel van ons is?

We versturen de vragenlijsten voor het testpanel via een programma genaamd Enalyzer. Je ontvangt de vragenlijsten dus vanuit het e-mailadres survey@mail.enalyzer.com. Bij de afzender zie je ook Testpanel Sittard-Geleen staan. De terugkoppeling over de vragenlijsten ontvang je via onze inbox, testpanel@sittard-geleen.nl. Dit e-mailadres gebruiken we ook om te reageren op vragen of suggesties.